Stichting MaroquiStars - Nieuwsbrief juni 2009
Als u de nieuwbrief hieronder niet goed kunt zien ga dan naar www.maroquistars.nl/nieuwsbrief/

Stichting MaroquiStars
Nieuwsbrief juni 2009

Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van Stichting MaroquiStars. Indien u in de toekomst geen nieuwsbrieven wilt ontvangen, dan kunt u zich onderaan deze brief afmelden. Middels deze brief zullen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten en andere nieuwtjes.

Veel leesplezier!

Opening Cruijff Court Ibrahim Affelay

Op maandag 27 april 2009 vond de opening van het eerste Cruyff Court in Marokko, het Cruyff Court Ibrahim Afellay plaats. Als Talent van het Jaar 2006-2007 heeft Ibrahim Afellay de Johan Cruijff Prijs gewonnen. Het Cruyff Court Ibrahim Afellay is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen de lokale overheid in Al Hoceima, de MaroquiStars, de Nederlandse Ambassade in Marokko en de Johan Cruyff Foundation. De Maroquistars zullen ook na de opening van het veldje een actieve rol blijven spelen.

Lees meer

Nog enkele data beschikbaar voor Road Trip

Met het project Road Trips trekken wij langs scholen in Nederland om leerlingen bewust te maken van de dingen die ze al kunnen en waar ze nog aan moeten werken. Dit gebeurt in de klas maar vooral tijdens een sportdag waarbij (oud) topsporters met jongeren aan de slag gaan. Voor de zomervakantie hebben wij nog enkele data beschikbaar.

Neem contact op voor meer informatie

Henk Pieterse ambassadeur MaroquiStars

Henk Pieterse, oud- international basketballer, heeft ja gezegd op onze vraag om ambassadeur te worden van de stichting. Henk werkt al een aantal jaren mee aan de Road Trip en weet op perfecte wijze het MaroquiStars gevoel uit te dragen.

Lees meer

Bestuurslid Rachid El Ousrouti ontvangt Koninklijke onderscheiding

Op 29 april heeft de penningmeester (rechts op de foto) van Stichting MaroquiStars uit handen van de burgemeester van Boskoop (links) een Koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn inzet voor de samenleving. Wij willen hem feliciteren met deze grote eer!

Felicitaties van het prinselijk paar

Uit handen van Prinses Maxima en Prins Willem Alexander ontving Sanne Allach het Groeicertificaat van het Oranje Fonds. In 2008 is Stichting MaroquiStars geselecteerd voor het Oranjefonds Groeiprogramma.

Meer over Maroquistars

  MaroquiStars 2009 - Afmelden - Nieuwsbrief door Tagtic.nl